Scandinavian Hair Company – din leverantör av private label hår-, skägg- och hudprodukter

Scandinavian Hair Company förgyller världen med högkvalitativa produkter inom hår-, skägg- och hudvård. Vi producerar aldrig till oss själva och utvecklar inte varumärken till oss själva.

Däremot skapar vi tillsammans med våra kunder, deras egna varumärken. Vi har det som vårt fokusområde – att enbart arbeta med private label för våra kunder. Vi är en flexibel samarbetspartner som vill arbeta intimt och nära när vi utvecklar produkterna och varumärkena tillsammans med våra kunder.

Vi har vårt labb och vår tillverkning i Svedala strax utanför Malmö. Därifrån utvecklar och levererar vi till hårfrisörer, hotell, stora kosmetikedjor och andra företag som vill ha egna märkesvaror inom hår-, skägg- och hudprodukter. Våra produkter finns globalt representerade på 28 marknader och vi arbetar med både stora och små företag.

Snabbt och kort om Scandinavian Hair Company

 

Vision

Att skapa hår-, skägg- och hudprodukter med en tydlig miljöprofil till rätt pris. Vara ledande inom private label i Sverige.

Affärsidé

Leverera hår-, skägg- och hudprodukter till professionella kunder, från tanke till färdig produkt.

Kundgrupper vi oftast arbetar med

  • Frisörer/salonger
  • Hotell
  • Kosmetikkedjor
  • Företag inom postorder och e-handel
  • Grossister inom hår- och hudvårdsprodukter
  • Sportklubbar och evenemang

Kvalitetssäkring

Arbetar enligt ”Good Manufacturing Practice” (läs mer om GMP här) samt med olika typer av märkningar som borgar för högkvalitativa produkter.Tillsammans skapar vi dina varumärken

Vår bredd och kunskap säkrar att vi kan hjälpa dig oavsett om du är ute efter produkter för hår, hud eller skägg.

Kontakta oss